ΕΛΛΑΔΑ

Η νύφη είδε την πεθερά της να πλησιάζει τον γαμπρό και “κοκκάλωσε” – Λίγα λεπτά μετά “πάγωσε” όλη η αίθουσα

Όλες οι νύφες την ημέρα του γάμου τους θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Σε αυτό το γάμο όμως όλοι έμειναν να κοιτούν τον γαμπρό με την μητέρα του. Όταν αυτή η νύφη είδε την πεθερά της να πλησιάζει τον άντρα της σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ιστορία από ένα γάμο να γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε και χτύπησε τη νύφη.

Σίγουρα έχετε δει σε γάμους κυρίως από το εξωτερικό να χορεύει ο γιος με την μητέρα του ένα βαλς. Είναι ένα έθιμο που αρέσει σε όλους τους καλεσμένους και είναι πολύ γλυκό!

Στο βίντεο που ακολουθεί το χορευτικό ζευγάρι είναι η μαμά με το γιο της, που χορεύουν ένα όμορφο μπλουζ μαζί, ενώ η νύφη και όλος ο κόσμος τους καμαρώνουν!

Ξαφνικά όμως όλα αλλάζουν και, μάνα και γιος, μετατρέπονται σε χορευτές λες και είναι από το τάλεντ-σόου «So you think you can dance»! Το χορευτικό ζευγάρι σκορπίζει τρελό κέφι και ξεσηκώνει τους πάντες με τις απίθανες φιγούρες και κινήσεις τους, ενώ ο συγχρονισμός και ο ρυθμός τους είναι άψογος!

Σίγουρα αυτή η νύφη θα καμαρώνει πολύ για την πεθερά της! Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button