ΕΛΛΑΔΑ

Κασιδιάρης: “Ζήτω η Ελλάς” φώναξε μπαίνοντας στην κλούβα

Ο πρώτος εκ των καταδικασθέντων για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης που οδηγήθηκε μέσα στην κλούβα της αστυνομίας, ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης. Φορώντας χειροπέδες στα χέρια και με μάσκα κατά του κορονοϊού που κάλυπτε… το πηγούνι του, ο Κασιδιάρης έκανε ένα ακόμη σόου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, φωνάζοντας “Ζήτω η Ελλάς”. Εισέπραξε μάλιστα τα χειροκροτήματα της Ουρανίας Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια, που βρίσκονταν έξω από τη ΓΑΔΑ, περιμένοντας τη μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οι καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται πλέον στον δρόμο για τις φυλακές. όπου θα εκτίσουν τις ποινές τους και αφού προηγουμένως τους είχαν επιδοθεί τα φυλακιστήρια. Τα μέτρα για την μεταγωγή τους είναι δρακόντεια, ενώ εμφανής είναι η παρουσία των μελών της Ειδικής Ομάδας Μεταγωγών που φέρουν κουκούλες τύπου full face.

Στην μεγάλη κλούβα της αστυνομίας εισήλθαν οι περισσότεροι καταδικασθέντες, ανάμεσα στους οποίους και τα διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Λίγο μετά τις 16:30 αναχώρησε με προορισμό τις φυλακές Δομοκού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button