ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια έκανε σ3ξ με 17χρονο μαθητή και κινδυνεύει με 12ετή φυλάκιση

Μακάρι το παιδί να καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματα που του προκάλεσε η 35χρονη καθηγήτρια του

Καθηγήτρια έκανε σ3ξ με 17χρονο μαθητή και κινδυνεύει με 12ετή φυλάκιση

Μια πρώην καθηγήτρια Αγγλικών βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση έως και 12 ετών μετά την ομολογία της ότι είχε σ3ξουαλικές σχέσεις με έναν 17χρονο μαθητή, τον οποίο δίδασκε σε λύκειο του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Σε βάρος της 35χρονη Abby Dibbs ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση. Είχε προηγηθεί η ομολογία της ότι έκανε σ3ξ με έναν μαθητή της σε δύο περιπτώσεις στο σπίτι της το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο 17χρονος επιβεβαίωσε τη σχέση στους ντετέκτιβ, δηλώνοντας ότι ήταν «ερωτευμένος» με την καθηγήτρια και εκνευρισμένος με το πρόσωπο εκείνο που «κάρφωσε» τη σχέση τους.

Ο αστυνομικός Max Jenatscheck αποκάλυψε πως η Dibbs είχε πει ότι η ίδια και ο μαθητής είχαν συζητήσει το πώς ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και το ότι υπήρχαν κάποιες κόκκινες γραμμές που δεν μπορούσαν να περάσουν. «Η Dibbs ομολόγησε ότι πέρασαν όλες αυτές τις κόκκινες γραμμές», σημείωσε.

Δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η μητέρα του εφήβου δήλωσε ότι χαίρεται που το πρόσωπο που κατήγγειλε την παράνομη σχέση έκανε το σωστό.

Η Dibbs αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.500 δολαρίων με τον όρο να απέχει από οποιαδήποτε επικοινωνία με το 17χρονο αγόρι. Παράλληλα δεν μπορεί να έχει επαφή χωρίς επίβλεψη με άλλα παιδιά εκτός από το δικό της και της απαγορεύεται να βρίσκεται στο λύκειο Portage.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε επίσης γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι η καθηγήτρια δεν εργάζεται πλέον σε κανένα σχολείο της περιοχής. Στην ίδια ανακοίνωση ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο λύκειο του Portage.

Από τις τοπικές Αρχές έγινε επίσης γνωστό ότι υπήρξε αμέσως επικοινωνία με την αστυνομία, μόλις έγινε γνωστή η πληροφορία για τη σχέση καθηγήτρια και μαθητή.

Πηγή : newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button