ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια εύχεται να πεθάνουν από κορωνοϊό στους μαθητές της – Θα σας εξοργίσει

Αυτό το βίντεο με μια καθηγήτρια στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων το διαδίκτυο. Το βίντεο τράβηξαν οι μαθητές, που από όσο φαίνεται δεν τήρησαν τους κανόνες της κοινωνικής απομόνωσης.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και αυτό φαίνεται και μέσα από τους απεγνωσμένους πολίτες, σαν αυτή την γυναίκα στο βίντεο. Αναρτήθηκε στο Tik Tok και στο Snapchat και βλέπουμε την καθηγήτρια να πλησιάζει σε έναν φράχτη με τον σκύλο της και να φωνάζει προς τα δυο παιδιά: «Τα πάρκα έχουν κλείσει όπως και ολόκληρη η περιοχή. Βάλτε το καλά μέσα στο χοντρό κεφάλι σας. Εσείς είστε ο λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση, είστε το πρόβλημα και όχι η λύση. Συνεχίστε να με βιντεοσκοπείτε, σε ποιον θα το δείξετε; Ανεβάστε με στα social media».

Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο εξοργιστική μιας και δεν πτοήθηκε από το βίντεο, λέγοντας: «Είστε ηλίθιοι και κάνετε λάθος πράγματα. Προσπαθώ να σώσω τον κ*** σας και τις ζωές σας. Ας πεθάνετε όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εύχομαι και οι δυο να κολλήσετε κορωνοϊο και να πεθάνετε και οι δυο σας, με επώδυνο τρόπο».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η καθηγήτρια ζει δίπλα σε ένα πάρκο και ξεσπάει συχνά σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες. Οι μαθητές, που έπαιζαν ποδόσφαιρο, παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος και δεν έπρεπε να ήταν στο πάρκο, αλλά δεν πίστευαν ότι η καθηγήτριά τους ευχήθηκε «να πεθάνουν».

Στο μεταξύ, ο σχολικός επιθεωρητής της περιοχής είπε ότι είχε ενημερωθεί για το βίντεο και διενεργήθηκε έρευνα. Ο δήμαρχος του Χάμιλτον, Τζεφ Μάρτιν παραδέχθηκε ότι δεν είχε δει το βίντεο, αλλά καταδίκασε τα σχόλια, καθώς «κανείς δεν πρέπει να επιθυμεί θάνατο ή κακό σε ανθρώπους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Έχουμε τουλάχιστον 50 άτομα που έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button