ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά το κρίσιμο χειρουργείο!

Επέστρεψε σπίτι του!

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά από ένα κρίσιμο και πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε την Τρίτη. Ο γνωστός παρουσιαστής κατάφερε και βγήκε για μια ακόμα φορά νικητής, με τον γιατρό του να δηλώνει πως τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ότι περίμεναν.

Μάλιστα, ο Κωσταντίνος γύρισε σπίτι του και το ευτυχές αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να μην το μοιραστεί η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη, στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Εβελίνα δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθεται στον καναπέ του σπιτιού και κάνει το σήμα της νίκης.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά την επιστροφή του στο σπίτι
«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button