ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός-Άρση lockdown: Ποια μαγαζιά και πότε θα ανοίξουν για τις γιορτές – Τι θα γίνει με τα εποχικά καταστήματα

Κορωνοϊός-Άρση lockdown: Ποια καταστήματα και πότε θα ανοίξουν τελικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πετάει «βόμβα» για το άνοιγμα της εστίασης.

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με τα μαγαζιά εποχιακών ειδών, τα οποία θα δημιουργήσουν επιτέλους μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη. Για το άνοιγμά τους η απόφαση είναι ειλημμένη, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου επίσης η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων θα αποφασίσει επί της πρότασης της κυβέρνησης να ανοίξουν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου τα κομμωτήρια και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου το λιανεμπόριο (τα μικρά και μεμονωμένα καταστήματα και όχι τα μεγάλα σε τετραγωνικά ή όσα βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα).

Οι λοιμωξιολόγοι είναι και αυτοί που θα καθορίσουν τους αυστηρούς όρους για το άνοιγμα (ραντεβού, τετραγωνικά μέτρα ανά πελάτη κ.ά).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button