ΕΛΛΑΔΑ

Kορωvοϊός: Mόλις Ανακοιvώθηκε η Λiστα: Kλειστά Στις Παpακάτω Περιoχές Τα Σχολεία! Φωτo

Kορωvοϊός: Mόλις Ανακοιvώθηκε η Λiστα: Kλειστά Στις Παpακάτω Περιoχές Τα Σχολεία! Φωτo

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας.

Κλειστά λόγω κορωνοϊού τα παρακάτω σχολεία. Με το άνοιγμα των σχολείων ήρθαν και τα πρώτα λουκέτα. Έτσι λοιπόν κάποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη την επικράτεια….

Κλειστά λόγω κορωνοϊού τα παρακάτω σχολεία.

Η λίστα από το Υπουργείου Παιδείας.

Με το άνοιγμα των σχολείων ήρθαν και τα πρώτα λουκέτα. Έτσι λοιπόν κάποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη την επικράτεια.

Να τονίσουμε ωστόσο πως τα περισσότερα από τα σχολεία που αναγράφονται στη λίστα είχαν κλείσει πριν από τον αγιασμό, καθώς είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό.

Στη λίστα που ακολουθεί του Υπουργείου Παιδείας αναγράφονται το σχολείο, η περιοχή

και η διεύθυνση στην οποία βρίσκεται, αλλά και έως πότε θα παραμείνει κλειστό.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Κλειστό για δέκα ημέρες θα παραμείνει και το 2ο Λύκειο Καισαριανής λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, θετικά στον κορωνοϊό είναι δύο άτομα από το εκπαιδευτικό προσωπικό. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού

Πληροφορίες σχετικά με την αναστολή λειτουργίας δομών εκπαίδευσης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού: Σήμερα είναι κλειστά 5 σχολεία κι ένα Τμήμα.

Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, 16 Σεπτεμβρίου, του υπουργείου Παιδείας, κλειστά λόγω κορωνοϊού είναι τα ακόλουθα σχολεία μέχρι τις ημερομηνίες που αναγράφονται παρακάτω:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button