ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Στη Β’ Πνευμολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία ενώ η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Νewsbomb.gr ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υπεβλήθη χθες σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της κατάστασης της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου, δήλωσε:

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εμπύρετος με πνευμονία, ενώ πάσχει και από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι η υγεία του πρώην υπουργού έχει επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button