ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Γράμμα παραπόνων 10χρονης στον πρωθυπουργό και η απρόσμενη απάντηση του – “Θα μου χρωστάτε…”

Τα παράπονα για το lockdown και η υπόσχεση του πρωθυπουργού

Πριν από τρεις εβδομάδες μια δεκάχρονη από την Ηγουμενίτσα έγραψε ένα γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη όμως ποτέ δεν περίμενε πως ο πρωθυπουργός θα της απαντούσε.

Σε αυτό το γράμμα η μικρή μαθήτρια έκανε παράπονα για το lockdown και για το ότι δεν θα μπορεί να κάνει τα γενέθλια της.

Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια», αναφέρει η μικρή στην επιστολή της.

«… Αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι, να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού». Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια της.

Η επιστολή ταχυδρομήθηκε για το μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός απάντησε στο μικρό κορίτσι.

«Αγαπητή μου…

Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

ΠΗΓΗ : youweekly.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button