ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Κλείνουν οι εκκλησίες για τους πιστούς – Ποιες τελετές εξαιρούνται

Lockdown: Στην ενημέρωση που έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έκανε ξεχωριστή αναφορά για τους χώρους λατρείας και ενημέρωσε για τα ισχύοντα από το πρωί του Σαββάτου (07.11).

Σε περαιτέρω εξειδίκευση των μέτρων που θα ισχύουν από την επιβολή του lockdown τα ξημερώματα του Σαββάτου προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας των χώρων λατρείας από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (7.11), ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι κλειστοί για τους πιστούς.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης ανέφερε το πως θα λειτουργούν στο εξής οι ναοί και οι υπόλοιποι χώροι λατρείας αλλά και ποιες είναι οι τελετές που εξαιρούνται από τα μέτρα.

«Οι χώροι λατρείας θα είναι κλειστοί για τους πιστούς. Λειτουργίες θα πραγματοποιούνται από τους θρησκευτικούς λειτουργούς χωρίς την παρουσία πιστών, θα επιτρέπεται μόνο η τέλεση κηδειών με την παρουσία μέχρι εννέα (9) ατόμων, του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του συνανθρώπου μας που έφυγε», είπε χαρακτηριστικά. ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button