ΕΛΛΑΔΑ

Ματθίλδη Μαγγίρα: Εμείς πώς θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν

Για την επιβίωσή της αγωνιά η Ματθίλδη Μαγγίρα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που ακολούθησαν έχουν ανατρέψει παντελώς τον επαγγελματικό προγραμματισμό της.

Η περφόρμερ -όπως όλοι οι καλλιτέχνες- βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς όλα είναι αβέβαια για τα έσοδά της από τη δουλειά της, ενώ τονίζει ότι η ίδια δεν εισέπραξε το ποσό των 800 ευρώ χωρίς να γνωρίζει την αιτία.

«Είχα κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι στο Άλσος, είχα κανονίσει τα πάντα, ήξερα ότι θα δουλεύω και ξαφνικά μας πήραν και μας είπαν ότι αυτό θα πάει για του χρόνου. Προετοιμάζεσαι ξαφνικά ότι έχεις δουλειά και ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς δουλειά. Άρα εμείς πως θα δουλέψουμε; Πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί! Δεν είπαν πως θα δώσουν σε όλους τους καλλιτέχνες ή μόνο αν είχες σύμβαση;

Μα δεν πρόλαβα να υπογράψω σύμβαση η έρμη για το καλοκαίρι που είχα κλείσει τη δουλειά! Τι θα κάνω για να επιβιώσω; Ακόμα και ο φυλακισμένος ξέρει πόσες μέρες έχει στη φυλακή. Βάζει τις τελίτσες και τις μετράει. Εδώ τώρα δεν ήξερε κανείς μας πόσες τελίτσες θα βάλει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα, προσθέτοντας πως

“ένιωθα να είμαι παίκτρια ενός παγκόσμιου ριάλιτι όπου όλη η ανθρωπότητα είναι παίκτες! Και το βράδυ μάς δίνουν για διασκέδαση την αρένα, έτσι θα ονομαζόταν» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”.

ΠΗΓΗ: true

Σχετικά Άρθρα

Back to top button