ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαύρη εβδομάδα για…: Αστρολογική βόμβα από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου και τόνισε ότι σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος τόνισε ότι σήμερα είναι μία μέρα πολύ καλή για να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες στο χώρο εργασίας αλλά και στην υγεία και στην προσωπική μας περιποίηση όπου η Σελήνη στον Παρθένο βοηθάει σε όλο αυτό. Συνέχισε λέγοντας ότι η Αφροδίτη κάνει μία πολύ σωστή κίνηση όπου παλιές αγάπες αναβιώνουν ή γενικότερα τα πάθη “ανάβουν” όπου και επισήμανε ότι αυτό έχει σχέση και με τα οικονομικά που ευνοούν πολλούς.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Ερμής πάσχει επειδή νιώθει φιλελεύθερος στο Τοξότη όπου μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω ενώ ο Ποσειδώνας τον κάνει αυτή την εβδομάδα να κάνει παραπλανητικές κινήσεις και να ακουστούν ψέματα. Η ίδια τόνισε ότι ο Άρης δημιούργησε όλη αυτή την κατάσταση που κινείται στο Κριό για να φύγει από εκεί και συναντά τον Πλούτωνα ο οποίος είναι υπεύθυνος για την υγεία και τις εντάσεις με αυτό να γίνεται στις 23 του μήνα αλλά να φαίνεται νωρίτερα. Ενώ τόνισε ότι θα ακουστούν γεγονότα με πολιτικές ανακατατάξεις. Τέλος επισήμανε ότι πρέπει να βάλουμε σε μία τάξη την προσωπική μας ζωή.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button