ΕΛΛΑΔΑ

Mεγάλη Aνάσα: Τα Χpήματα Στoυς Λογαριασμούς Σήμεpα Τετάpτη

Mεγάλη Aνάσα: Mόλις Aνακοιvώθηκε! Τα Χpήματα Στoυς Λογαριασμούς Σήμεpα Τετάpτη

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Τετάρτη (22/7) θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Τα χρήματα, θα αρχίσουν να φαίνονται στις 22 Ιουλίου, ενώ η τελευταία πληρωμή θα γίνει…

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

Αρχίζουν από την Τετάρτη (22/7) οι πληρωμές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Δευτέρα (22/6) θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι πληρωμές θα γίνουν με βάση το ΑΜΚΑ, ενώ τα χρήματα θα αρχίσουν να φαίνονται στις 22 Ιουλίου και η τελευταία πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στις 2/7.

Ο λόγος που θα πληρωθούν με βάση τον ΑΜΚΑ, όπως αντίστοιχα συνέβη

και τους τελευταίους μήνες, είναι για να μην υπάρχει συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες, ως μέτρο περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συντάξεις Αυγούστου 2020– Αναλυτικά τα ταμεία

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ημερομηνίες για κύριες και επικουρικές συντάξεις είναι οι εξής:

– Στις 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 24 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ… πηγη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button