ΕΛΛΑΔΑ

Mεγάλη Αvάσα – Εγκρiθηκε Η Πληpωμή! Τα Χρήματα Στoυς Λoγαριασμούς

Mεγάλη Αvάσα – Εγκρiθηκε Η Πληpωμή! Τα Χρήματα Στoυς Λoγαριασμούς Την Επόμεvη Eβδομάδα

Ποιοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους;

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος. Πιο συγκεκριμένα η ημερομηνία που αναμένεται να γίνει η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς…

Ποιοι θα δουν χρήματα στο λογαριασμό τους;

Από το κράτος θα πληρωθούν οι δικαιούχοι.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος.

Πιο συγκεκριμένα η ημερομηνία που αναμένεται να γίνει η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, είναι η Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Από το κράτος θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

το δεύτερο μέρος από το Δώρο Χριστουγέννων.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν τη δεύτερη δόση του Δώρου Χριστουγέννων όσοι δικαιούχοι ήταν σε αναστολή εργασίας τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, οι μισθωτοί που έχουν χρόνο αναστολής τον Δεκέμβριο θα λάβουν το δεύτερο τμήμα του Δώρου Χριστουγέννων έως 31 Ιανουαρίου από το κράτος. Πρόκειται για την αναλογία της αναστολής από 1η έως 31 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Δεκεμβρίου το κράτος πλήρωσε σε 1.060.434 εργαζόμενους,

το τμήμα του Δώρου που αναλογεί στο χρονικό διάστημα της αναστολής σύμβασης εργασίας για την περίοδο 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου.

Για παράδειγμα:

Εργαζόμενος με τον κατώτατο μισθό (καθαρές αποδοχές 550 ευρώ), σε αναστολή Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Έλαβε 297 ευρώ από τον εργοδότη και 248 ευρώ από το κράτος στις 21 Δεκεμβρίου. Τον Ιανουάριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος. Σύνολο Δώρου 618 ευρώ.

Εργαζόμενος με καθαρό μισθό 800 ευρώ, σε αναστολή τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, έλαβε στις 21 Δεκεμβρίου 646 ευρώ από τον εργοδότη και 105 ευρώ από το κράτος. Τον Ιανουάριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος. Σύνολο Δώρου 824 ευρώ.

Εργαζόμενος με καθαρό μισθό 900 ευρώ, σε αναστολή Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έλαβε στις 21 Δεκεμβρίου 485 ευρώ από τον εργοδότη και 248 ευρώ από το κράτος. Τον Ιανουάριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ από το κράτος. Σύνολο Δώρου 806 ευρώ…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button