ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα του 22χρονου: «Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος. Θα τον πάω σε ψυχολόγο»

«Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook»

Αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα, 10.05.2021, η δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας του 22χρονου ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή μετά τα όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί.

Η μητέρα του 22χρονου, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, τόνισε στο δικαστήριο πως ο γιος είναι εξαιρετικό παιδί και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν γίνει η δίκη του.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» ανέφερε στο δικαστήριο, κλαίγοντας.

Ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ανέφερε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου, Ιωάννης Μυταλούλης, επισήμανε πως «η αναγνώριση δεν έγινε με άλλους δέκα. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook».

Τελικά, το δικαστήριο, αφού ανέβαλε τη δίκη για την προσεχή Δευτέρα, αποφάσισε να κρατηθεί ο νεαρός μέχρι τότε.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 22χρονου επισήμανε: «Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα social media λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια».

Πηγή: Νewsit

Σχετικά Άρθρα

Back to top button