Θρησκεία

Νέο θαύμα στην Κερατέα: Άτεκνο ζευγάρι έκανε παιδί με την προσευχή στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο συγκλονιστικό θαύμα ομολόγησε ζευγάρι σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. Δείτε αναλυτικά.

Τα δύο παιδάκια που εικόνιζονται είναι διδυμάκια και είναι δώρα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Η Θαδδαία και η Μαρία Νάσια.

Κορίτσι θαύμα κερατέα Κορίτσι θαύμα

@ekklisiaonlineΣΗΜΕΡΑ: Ήταν άτεκνοι και έκαναν παιδί με την προσευχη Αγιου Ιούδα Θαδδαιου#θαδδαιος #προσευχη

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό. Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό. Ο Θαδδαίος και εκεί με τη χάρη του Θεού δίδαξε το Ευαγγέλιο και βάπτισε πολλούς.

ΠΗΓΗ : ekklisiaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button