ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Παλαιοκώστας: Αγνώριστος και καταβεβλημένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάτρας [βίντεο]

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας.

Ο 61χρονος σήμερα Νίκος Παλαιοκώστας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας: οξεία νεφρική ανεπάρκεια και ανεπανόρθωτη βλάβη στην ωχρά κηλίδα του οφθαλμού του. Ετσι, σύμφωνα με το tempo24.news, αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει και ειδικό θάλαμο για τους κρατούμενους.

Δείτε τη μεταφορά Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος γεννήθηκε στο χωριό Μοσχόφυτο των Τρικάλων το 1960, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα. Έδρασε για αρκετά χρόνια είτε μαζί με τον αδελφό του είτε μόνος, πραγματοποιώντας κυρίως ληστείες τραπεζών, καθώς και μία απαγωγή.

Ο καταζητούμενος επί τουλάχιστον 16 ολόκληρα χρόνια συνελήφθη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 έξω από το χωριό Λιβάδι στον Παρνασσό, πέφτοντας σε μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία της Λιβαδειάς.

Ο Παλαιοκώστας προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, αλλά εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου. Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα αυτόματο όπλο καθώς και σφαίρες.

[iefimerida]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button