ΕΛΛΑΔΑ

Νότης Σφακιανάκης: «Μπορεί σε κάποιον να παράπεσε η κοκαΐνη» λέει ο Κούγιας

«Θα μπορούσε να μη σταματήσει στον έλεγχο ο Νότης Σφακιανάκης» είπε μιλώντας στο Mega ο Αλεξης Κούγιας προκειμένου να υποστηρίξει την υπερασπιστική του γραμμή σύμφωνα με την οποία τα ναρκωτικά ούτε είναι του πελάτη του, ούτε γνώριζε ότι υπήρχαν στο αυτοκίνητό του.

«Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του, για δική του χρήση. Μόνος του, χωρίς δικηγόρο, είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο, γράφει η απολογία του», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη.

Όπως πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, ενώ θύμισε ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

«Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μη σταματήσει, αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, μπορεί σε κάποιον να παράπεσε», είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Mega.

«Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολλή ανάγκη το όπλο, ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση. Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα. Πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή», πρόσθεσε αναφορικά με τα ναρκωτικά.

[dikaiologitika.gr]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button