ΚΟΣΜΟΣ

Ο Γενναιόδωρος Εστιάτορας Της Αστόρια, Κώστας Σεργιάδης, Πέθανε Από Κορωνοϊό

Ένας χαρισματικός Έλληνας που αγαπήθηκε στον τομέα της εστίασης στην Αστόρια της Αμερικής, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Ο γενναιόδωρος εστιάτορας Κώστας Σεργιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο σε νοσοκομείο του Λονγκ Αϊλαντ.

Τα παιδιά, οι οικογένεια και οι φίλοι του που προσεύχονταν με αγωνία να βελτιωθεί η κατάσταση του αγαπημένου τους ανθρώπου, έκαναν γνωστή την θλιβερή είδηση μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Τα παιδιά του, λίγο μετά την εκδημία του πολυαγαπημένου πατέρα τους έγραψαν στις «Αναμνήσεις»: «Ο πατέρας μας, όπως γνωρίζουν πολλοί, ήταν καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ήταν στοργικό πατέρας όσο ελάχιστοι και έκανε το παν για την οικογένειά του. Ήταν πάντα εκεί για μας τόσο στις εύκολες και ευχάριστες μέρες, όσο και στις δυσάρεστες στιγμές και μας έδειχνε πάντα το σωστό από το λάθος. Ήταν στοργικός με όλη τη σημασία της λέξεως πατέρας και παππούς. Ήταν το πρότυπό μας. Ήταν ο ήρωάς μας. Ήταν ο δάσκαλός μας και ο καλύτερός μας φίλος».

Σπαρακτικός ήταν και ο αποχαιρετισμός της αγαπημένης συντρόφου του Κώστα Σεργιάδη που περίμενε να αποχαιρετίσει την αγαπημένη του πριν το τελευταίο του ταξίδι: «Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα, πάλεψες τόσο πολύ… Περίμενες να έρθω να σου πιάσω το χέρι και μετά είπες γεια… καλό ταξίδι Κώστα μου», έγραψε η Μαρία Ιορδανίδη.

Πηγή: newsbreak.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button