ΕΛΛΑΔΑ

«Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ» – Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα του Γιώργου Ξυλούρη

Συγκλονίζει με όσα αναφέρει για το φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης και όσα έγιναν στον Γιώργο Ξυλούρη ο πατέρας του, Γιάννης, ο οποίος έδωσε τη δική του μαρτυρία μπροστά στις κάμερες, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες.

Όπως λέει στο Cretapost.gr, το κακό ξεκίνησε για μια θέση πάρκινγκ. Υποστηρίζει πως ο Γιώργος Ξυλούρης δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα και πως ο μοναδικός δολοφόνος, είναι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη. Λέει χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ ήρθε καταματωμένος στο σπίτι και ο άλλος μαζί με μέλη της οικογένειάς του ήρθαν κάτω από το μπαλκόνι του βρίζοντας και προκαλώντας. Ο γιος μου πήρε το όπλο αλλά το είχε στη μέση. Δεν πυροβόλησε κανέναν και δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του όπως μας είπαν οι ιατροδικαστές.

Πυροβόλησε μόνο ο άλλος και εκείνος ήταν που πέτυχε και τον ίδιο του τον πατέρα. Στη συνέχεια σκότωσε το παιδί μου και του έριξε και χαριστική βολή όταν ήταν ήδη στο έδαφος. Δεν υπήρχαν παλιές διαφορές, τα εγγόνια μου πήγαιναν στη σχολή χορού του Καλομοίρη».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button