ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος Χίος πλάκωσε στο ξύλο άντρα που τον παρενόχλησε σ3ξoυαλικά

Την άποψή του για τις καταγγελίες που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας το τελευταίο διάστημα για τρανταχτά ονόματα του χώρου της τέχνης που κακοποιούσαν είτε παρενοχλούσαν σeξουαλικά καλλιτέχνες και μαθητευόμενους, εξέφρασε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Μακελειό» μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Αρτ και αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης όταν κάπουε βρέθηκε σε μπαρ με γνωστά πρόσωπα της showbiz.

Το ραβασάκι στην τσέπη

«Εγώ είμαι ο πλέον σ3ξουαλικά παρενοχληθείς» δήλωσε ο δημοσιογράφος και περιέγραψε ότι ενώ καθόταν σε μπαρ μαζί με την συγκεκριμένη παρέα, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε ένα χέρι να αφήνει μέσα στο σακάκι του ένα ερwτικό ραβασάκι, το οποίο έγραφε: «Σε θέλω, σε γουστάρω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, πάρε με τηλέφωνο».

Η… πίεση και η σφαλιάρα

Ο εκδότης όπως περιέγραψε αντέδρασε αμέσως: «Του είπα άκου να δεις αγοράκι μου, τρίτο φύλο ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς να λέγεστε. Εγώ φιλαράκο, είμαι χωριάτης, δεν πηγαίνω με άνδρες, μ’ αρέσουν οι γυναίκες» είπε και πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι τον προειδοποίησε, εκείνος συνέχιζε να τον πιέζει ασφυκτικά έως ότου ο Στέφανος Χίος ξέσπασε και τον χτύπησε:«Όταν του τα είπα αυτά η πίεση που ασκούσε πάνω μου ήταν μεγαλύτερη. Όταν έπεσε η πρώτη σφαλιάρα μέσα στο μπαρ κατάλαβε. Τι; Θα τον άφηνα να μου πιάσει τον κ@λ@; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Έκοψε πέρα όταν έπεσε ο πρώτος κατακέφαλος αν και μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα» αποκάλυψε ο εκδότης εκνευρισμένος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button