ΕΛΛΑΔΑ

Opιστικό- Με Απόφαση Mητσοτάκη: Avατροπή Και Aλλαγή Της Tελευταiας Στιγμής Στο Γεvικό Lockdown

Opιστικό- Με Απόφαση Mητσοτάκη: Avατροπή Και Aλλαγή Της Tελευταiας Στιγμής Στο Γεvικό Lockdown

Ποια είναι η απόφαση του πρωθυπουργού;

Όσοι είχαν την στοιχειώδη γνώση της πίεσης που δεχόταν το σύστημα υγείας τις τελευταίες μέρες δεν ένιωσαν την παραμικρή έκπληξη στην είδηση ότι η χώρα μπαίνει σε δεύτερο γενικό lockdown. Τουναντίον….

Ποια είναι η απόφαση του πρωθυπουργού;

Τι (δεν) θα ανακοινώσει αύριο ο πρωθυπουργός;

Όσοι είχαν την στοιχειώδη γνώση της πίεσης που δεχόταν το σύστημα υγείας τις τελευταίες μέρες δεν ένιωσαν την παραμικρή έκπληξη στην είδηση ότι η χώρα μπαίνει σε δεύτερο γενικό lockdown. Τουναντίον.

Το περίεργο είναι ότι αργήσαμε τόσο να κάνουμε το αυτονόητο. Η κυβέρνηση προτίμησε να ρίξει την τελευτ της ζαριά με τα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από την Τρίτη, όμως ήταν ήδη αργά.

Η δυναμική του ιού ήταν τέτοια που κανένα συμβατικό όπλο δεν θα μπορούσε να τοναία

ανακόψει. Γι’ αυτό και μετά τη σημερινή ενημέρωση που είχε ο πρωθυπουργός από τους λοιμωξιολόγους (η οποία έγινε σε δραματικούς τόνους) και οι τελευταίες αντιστάσεις του για το γενικό lockdown κάμφθηκαν.

Αύριο στις 12 θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το κλείσιμο της χώρας με μια αλλαγή όμως της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το lockdown δεν θα είναι διάρκειας ενός μήνα, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά τριών εβδομάδων.

Θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα κρατήσει 21 ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button