ΕΛΛΑΔΑ

Οργή για τον θάνατο του 11χρονου με το ηλεκτρικό πατίνι, η δραματική έκκληση της μητέρας (video)

Δραματική έκκληση να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το θάνατο του γιου της, από τη μητέρα του 11χρονου Λεωνίδα, του αγοριού που κατέληξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο, ενώ πήγαινε να διασχίσει με το ηλεκτρικό πατίνι που είχε νοικιάσει τον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, στην εκπομπή Live News, ο Λεωνίδας δεν ήταν το μοναδικό παιδί που νοίκιασε ηλεκτρικό πατίνι, καθώς πολλά ανήλικα τα νοικιάζουν, χωρίς οι υπεύθυνοι να ζητούν την άδεια κηδεμόνα ή να έχουν κάποιο μέτρο προστασίας.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο οδηγός του αγροτικού που παρέσυρε το παιδάκι, δεν είχε περιθώριο να αντιδράσει και είδε ξαφνικά τον μικρό με το πατίνι μπροστά του και τον παρέσυρε.

Ο θάνατος του μικρού Λεωνίδα, έφερε και πάλι στην επιφάνεια το σοβαρό πρόβλημα της χρήσης των ηλεκτρονικών πατινιών, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Πέρυσι, στο Ηράκλειο Κρήτης, τα πατίνια είχαν αποσυρθεί μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, καθώς είχαν προκληθεί αρκετά ατυχήματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πλέον, η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας, ώστε να αποδοθούν ευθύνες εάν και εφόσον προκύψουν. Η μητέρα του παιδιού θα κινηθεί νομικά, κατά του όποιου υπεύθυνου του καταστήματος.

[dikaiologitika.gr]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button