ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Βάγιος Αναστασόπουλος – Τεράστια θλίψη για τον γνωστό επιχειρηματία!

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου από τον θάνατο ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου στην περιοχή!

Τελευταίο αντίο θα πούνε σήμερα στις 10.30 το πρωί από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας, συγγενείς και φίλοι στον 66χρονο επιχειρηματία Βάγιο Αναστασόπουλο.

Ο άτυχος άνδρας πέθανε χθες, και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, ενώ διατηρούσε πρατήρια υγρών καυσίμων στην οδό Λαρίσης και στο Μαλάκι.

Πέθανε ο Στράτος Ταγκατίδης

Ο θάνατος του 57χρονου επιχειρηματία και συνδικαλιστή Στράτου Ταγκατίδη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας.

Οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, μέλος του εμπορικού συλλόγου και Εμπορικού Επιμελητηρίου, πέθανε από ανακοπή καρδιάς και καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση 45 λεπτών.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μέσω του σωματείου τους μιλούν για αδυναμία της υπηρεσίας να επέμβει άμεσα στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας έχει παρουσιάσει επανειλημμένως και δημοσίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία ως προς την επιχειρησιακή λειτουργία, την υποστελέχωση σε διασώστες και οχήματα.

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χ. Κυπριώτη

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button