ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Άνδρας έπεσε από οικοδομή και σκοτώθηκε

Ένας άνδρας έπεσε από οικοδομή στην περιοχή της Πετρούπολης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οι περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του περαστικού κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, αλλά ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Ενώ 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων!

Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε βρέφος επτά ημερών

Επτά ημέρες αφότου γεννήθηκε έχασε τη ζωή του ένα βρέφος σιη Μαι­ευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Παράλληλα, είκοσι ημέρες από την ημέρα που βρέφος γεννήθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου και η οικογένειά του ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση για τα αίτια του τραγικού θανάτου του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ο 33χρονος πατέρας, κάτοικος Κουλουρίου Λάρισας, η 27χρονη σύζυγός του αργά το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρί­ου εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου να γεννήσει, όπως και έγινε μετά από λίγη ώρα φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η 27χρονη σύζυγός του παρέμεινε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου μαζί με το βρέφος τους, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της “Ελευθερίας”- απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ενημερώθηκε από τη Μαιευτι­κή Κλινική το μεσημέρι της πε­ρασμένης Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισής παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button