ΕΛΛΑΔΑ

“Δυστυχώς τέλος…”: Έκτακτη ανακοίνωση από τα Jumbo

“Δυστυχώς τέλος…”: Έκτακτη ανακοίνωση από τα Jumbo

«Νοκ άουτ»… βγήκε ξανά η Jumbo από τον αυξημένο όγκο ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Λίγες μέρες μετά την επαναλειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος e-jumbo.gr, η εταιρεία ενημερώνει πως θα παραμείνει κλειστό μέχρι… νεoτέρας ώστε να εξυπηρετήσει απρόσκοπτα τον μέχρι στιγμής τεράστιο όγκο παραγγελιών.

Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται στην αρχική σελίδα αλλά και όταν κάποιος επιχειρήσει να πραγματοποιήσει κάποια αγορά ενώ είναι αδύνατη και η ολοκλήρωση της συναλλαγής, ακόμη και αν κάποιος επιχειρήσει να προχωρήσει στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά στα μέσα Νοεμβρίου πως κατεβάζει… ρολά το ηλεκτρονικό της κατάστημα μέχρι τις 26 Νοεμβρίου ενώ ακολούθησε νεότερη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες που έκανε γνωστό πως θα παραμείνει κλειστό… μέχρι νεοτέρας.

Στις 30 Νοεμβρίου άρχισε να δέχεται και πάλι παραγγελίες, μέχρι σήμερα, οπότε αναγκάστηκε να… σηκώσει και πάλι τα χέρια ψηλά λόγω της «εκτόξευση» των παραγγελιών.

Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει η αλυσίδα παιχνιδιών Μουστάκας, η οποία και αυτή πριν λίγα 24ώρα δήλωσε ανήμποροι να ανταποκριθεί στον αυξημένο όγκο παραγγελιών. Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή κίνηση παραπέμπει σε ένα άλλο site για την αγορά παιχνιδιών (!).

Ένα site αγνώστου ιδιοκτησίας, αφού η εταιρεία δεν έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Τύπο περί τίνος πρόκειται…

Αποτελεί επίσης ειρωνεία τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση και να εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό να συνεχίζει τα διαφημιστικά μηνύματα στα παιδικά κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η Jumbo προτίθεται να σταματήσει τα διαφημιστικά μηνύματα στους τηλεοπτικούς δέκτες, αφού αδυνατεί να εξυπηρετήσει το κοινό, κάτι που αναμένεται να πλήξει σημαντικά τα έσοδα των τηλεοπτικών καναλιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το διαφημιστικό κονδύλι που «επιστρατεύει» για αυτή την περίοδο η Jumbo είναι τεράστιο, αφού περίπου το 30% των πωλήσεων της πραγματοποιείται τα Χριστούγεννα.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button