ΡΕΤΡΟ

“Η Νταϊάνα μεσολάβησε για να βγει από τη φυλακή” – Αποκάλυψη φωτιά

Μετά από πολλά χρόνια βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια αποκάλυψη που κανείς δε γνώριζε μέχρι σήμερα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ποιον Έλληνα έβγαλε από τη φυλακή;

Συγκεκριμένα, πριν από αρκετό καιρό, ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε εξομολογηθεί πως τη δεκαετία του ’90, οι αστυνομικοί στο Λονδίνο συνέλαβαν τον Μάνο Πανταζή, μετά από πλάκα που έκανε ότι έχει βόμβα στη βαλίτσα του. Ο σχεδιαστής είχε αποκαλύψει μάλιστα, πως η Νταϊάνα ήταν αυτή που μεσολάβησε για να βγει το μοντέλο από την φυλακή.

“Είχε κάνει μια πλάκα ότι κρατάει βόμβα, όταν πήγε να φύγει στο αεροδρόμιο. Το Λονδίνο δεν σηκώνει τέτοιες πλάκες. Του λένε “τι έχεις μέσα στη βαλίτσα σου”; Λέει “έχω ένα Καλάσνικοφ και μία βόμβα”. Λένε “Ωραία, περάστε τον κύριο στο μπουντρούμι”.

Παίρνω εγώ τις πρεσβείες, ετοιμάζουμε μια επιστολή που υπέγραφα εγώ ότι ήταν μοντέλο και τον είχα φέρει στο show, πάμε στην αστυνομία και μου λένε “Δείξε μας την κασέτα με το show που πήρε μέρος”. Δεν υπήρχε κασέτα. Τελικά, μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια και βγήκε. Η Νταϊάνα ήταν τότε”, είχε πει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button