GOSSIP

“Θα δώσεις διαζύγιο!”: Χωρισμός – έκπληξη στις 8 Λέξεις

Σε λίγες ημέρες στις 8 Λέξεις, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα δούμε έναν χωρισμό που αυτή τη φορά θα είναι οριστικό. Για ποιο ζευγάρι ήρθε το τέλος στη σειρά;

Η Ηλιάνα ζει εγκλωβισμένη σε έναν γάμο που δεν θέλει. Ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, καταλαβαίνει ότι ο Αλέκος δεν μπορεί πλέον ούτε τυπικά με είναι μαζί της και υποφέρει. Την ίδια στιγμή ο πατέρας της έχει διαισθανθεί την κατάσταση και προσπαθεί να διώξει τον Αλέκο από τη ζωή της. Ομως η Ηλιάνα, φοβισμένη, δεν του δίνει τις αφορμές που θα ήθελε για να τον πετάξει έξω από το σπίτι.

Ο Ακης ήδη είναι φανερά εκνευρισμένος μαζί του, μέχρι τη στιγμή που μια σύμπτωση θα του «λύσει τα χέρια». Ενα βράδυ κρυφακούει τον Αλέκο και την Ηλιάνα να μαλώνουν κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει δράση. Αμέσως τον πιάνει και του λέει εν ψυχρώ: «Τώρα θα δώσεις διαζύγιο στην κόρη μου και θα τσακιστείς και θα φύγεις από αυτό το σπίτι, παλιοκηφήνα. Αρκετά σε ταΐσαμε για να μας βασανίζεις κι από πάνω», του λέει, αλλά ο Αλέκος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει με άδεια χέρια: «Δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσω διαζύγιο και να σας αδειάσω τη γωνιά έτσι απλά. Θα με πληρώσει και μάλιστα πολύ καλά για να της κάνω την χάρη, αλλιώς θα με φάτε στη μάπα, σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει», του απαντάει με θράσος και τον κάνει έξαλλο.

Ο Ακης, βάζοντας πιο πάνω την ευτυχία και την ψυχική ηρεμία της κόρης του, αναγκάζεται να πληρώσει και προσφέρει στον Αλέκο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να χωρίσει την Ηλιάνα και για να φύγει από τον Ομιλο: «Αυτά είναι μια ολόκληρη περιουσία. Δεν τ’ αξίζεις, αλλά προκειμένου να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου, τα δίνω. Μην κάνεις όμως το λάθος και ξαναεμφανιστείς μπροστά μου ή μπροστά στην κόρη μου, γιατί θα είναι τα τελευταία σου», του ξεκαθαρίζει.

Λίγο μετά ο Ακης κάνει επίσημη πρόταση στον Αιμίλιο για να αναλάβει τον Ομιλο. Αλλά η ιστορία με τον Αλέκο φαίνεται να μην έχει τελειώσει, καθώς η απληστία του αλλά και η σιγουριά του ότι τους έχει όλους στο χέρι, τον οδηγούν στον Δημήτρη, τον οποίο εκβιάζει απροκάλυπτα: «Για σένα δεν είναι τίποτα, μου τα δίνεις και ξεχνάω κάποια πραγματάκια για σένα», του λέει και του ζητάει πάρα πολλά λεφτά για να μη μιλήσει για το ένοχο παρελθόν του.

Ο Δημήτρης, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό του Αλέκου και δέχεται να του δώσει χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή του: «Θα σου τα δώσω, αλλά να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να δεχτώ άλλον εκβιασμό από σένα. Κανόνισε να εξαφανιστείς», του τονίζει, αλλά πλέον μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο των εκβιασμών, κανένας τους δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Στο μεταξύ, ο Ακης προσπαθεί να κρύψει από την Ηλιάνα όλα όσα έχουν συμβεί. «Μήπως ξέρεις πού είναι ο Αλέκος;», ρωτάει τον πατέρα της, γιατί ο άντρας της έχει εξαφανιστεί και ο Ακης δεν της αποκαλύπτει τίποτα για να μην την πληγώσει περισσότερο. Ετσι λέει ψέματα: «Τον έχω στείλει εγώ προσωπικά στην Κέρκυρα για μια δική μου δουλειά», της λέει.

Έτσι ανακοινώνει στις 8 Λέξεις πως χωρίζουν, ο Αλέξος – Είναι πλέον οριστικό

Ωστόσο λίγο μετά ο Αλέκος μιλάει με την Ηλιάνα και της ανακοινώνει: «Αποφάσισα τελικά να σου δώσω το διαζύγιο. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να είμαστε μαζί, αφού δεν μπορούμε να είμαστε κανονικό ζευγάρι». Ο Αλέκος όμως δεν μένει μόνο στην ανακοίνωση για το πολυπόθητο διαζύγιο και πριν φύγει από το σπίτι τής κάνει μια τεράστια αποκάλυψη: «Αντε, πριν φύγω για να δεις τι καλός που είμαι, θα σου κάνω και ένα δωράκι. Ο Δημήτρης, ο αδελφούλης σου ήταν αυτός που προσπάθησε να σε τρελάνει», της αποκαλύπτει και της εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όλη την ίντριγκα του αδελφού της εις βάρος της. Η Ηλιάνα παθαίνει σοκ και αντιμετωπίζει τον Δημήτρη, αλλά εκείνος της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο χωρίς να διστάσει καθόλου.

ΠΗΓΗ : youweekly.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button