• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Friday, June 6, 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • Ελλάδα
  • Θρησκεία
  • Gossip
  • Κόσμος
  • Υγεία
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συνταγές
  • Stories
  • Διατροφή
No Result
View All Result
spicynews12
spicynews12
No Result
View All Result

Σκορδά.για επιστροφή Λιάγκα: Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο

14 January 2021
in ΔΙΑΦΟΡΑ
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαν σήμερα 5 Ιουνίου: Ο Ανδρούτσος προδίδεται και δολοφονεiται άγpıα από τους συμπατριώτες του – «Εσύ μωρέ Γιάννη γιατί;»

Σαν σήμερα 5 Ιουνίου: Ο Ανδρούτσος προδίδεται και δολοφονεiται άγpıα από τους συμπατριώτες του – «Εσύ μωρέ Γιάννη γιατί;»

5 June 2025
Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη μέρα για τα 12 ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις

Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη μέρα για τα 12 ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις

3 June 2025

«Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν;», είπε η παρουσιάστρια – Το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα – Μια «επανασύνδεση» που σίγουρα θα συζητηθεί και θα ταράξει τα τηλεοπτικά νερά

Μπορεί στη έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Φαίη Σκορδά να μην είπε τίποτα για την επιστροφή του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό στη συνέχεια όμως «υπέκυψε» στις πιέσεις των συνεργατών της και έλυσε τη σιωπή της στον αέρα της εκπομπής της.

«Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;

Το παρασκήνιο της επιστροφής: Ποτέ μη λες ποτέ και μετά από τέσσερα χρόνια ξανά μαζί

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην προσωπική τους ζωή να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς φαίνεται όμως πως στα επαγγελματικά η «χημεία» τους παραμένει δυνατή. Χθες βράδυ ο ΑΝΤ1 έριξε… βόμβα μεγατόνων ανακοινώνοντας ότι το πρώην ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια θα ξαναβρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό κοινό και οι δυο τους θα ξανασυνταντηθούν σαν τηλεοπτικό ζευγάρι.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: Το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Σιγή ιχθύος από τη Φαίη στη σημερινή εκπομπή

Πάντως η Φαίη Σκορδά και μετά την ανακοίνωση βόμβα δεν αποκάλυψε τίποτα σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έριξε την μπηχτή του: «Εγώ εδώ είμαι, δεν επέστρεψα», ήταν τα πρώτα του λόγια όταν η Φαίη τον ρώτησε πως είναι με την ίδια να χαμογελά αινιγματικά!

Όταν η ίδια ρώτησε και τον Αλέξη Μίχα πώς είναι και εκείνος απάντησε: «Είμαι με λίγες ώρες ύπνο», εκείνη είπε πάλι χαμογελώντας: «Όλα μια συνήθεια είναι, όλα».

Οι δηλώσεις της Φαίης για τον Γιώργο τον περασμένο Σεπτέμβριο

Πριν από μερικούς μήνες η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» τόσο για το χωρισμό τους όσο και για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη:

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δεν το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ό,τι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια», είχε πει η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη είχε πει: «Δεν πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δεν μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δεν μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ό,τι κι αν γίνει. Κυρίως αν δεν με ακούνε».

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε μιλήσει στην εκπομπή που έκανε «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» ανοιχτά για το διαζύγιό του τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν είχε καλεσμένη τη Θάλεια Ματίκα: «Είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα».

To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Πηγή : protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Tags: Γιώργος ΛιάγκαςΦαίη Σκορδά
Previous Post

Επίθεση στο Μετρό: Έχουν και τα αποτυπώματα των νταήδων – Θα καλέσουν τον σταθμάρχη για αναγνώριση

Next Post

Κορωνοϊός: Ολικό lockdown σε Αργολίδα και Σπάρτη

Related Posts

Σαν σήμερα 5 Ιουνίου: Ο Ανδρούτσος προδίδεται και δολοφονεiται άγpıα από τους συμπατριώτες του – «Εσύ μωρέ Γιάννη γιατί;»
ΔΙΑΦΟΡΑ

Σαν σήμερα 5 Ιουνίου: Ο Ανδρούτσος προδίδεται και δολοφονεiται άγpıα από τους συμπατριώτες του – «Εσύ μωρέ Γιάννη γιατί;»

5 June 2025
Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη μέρα για τα 12 ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις
ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη μέρα για τα 12 ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις

3 June 2025
Σελήνη στην Παρθένο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου
ΔΙΑΦΟΡΑ

Σελήνη στην Παρθένο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου

3 June 2025
Next Post

Κορωνοϊός: Ολικό lockdown σε Αργολίδα και Σπάρτη

Ο Θέμης του Big Brother ξαναχτυπά: Έκανε σ-e-ξ και ανέβασε φωτογραφία

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2020 SpicyNews

No Result
View All Result
  • Home
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© 2020 SpicyNews