ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Πέθανε ο επιχειρηματίας Γιάννης Λώλος από κορωνοϊό

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιάννη Λώλου, γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων, ενώ θλίψη έχει προκαλέσει και ο θάνατος γνωστού παρουσιαστή.

Ο άτυχος Γιάννης Λώλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 χρόνων στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας από κορωνοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, για πολλά χρόνια διατηρούσε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην οδό Ιάσονος με Αγ. Νικολάου στον Βόλο. Aρχικά είχε συνεργαστεί με την εταιρεία Lada, ενώ αργότερα η αντιπροσωπεία του επέκτεινε τη συνεργασία και με άλλες γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα οξυδερκής, από τα πλέον γνωστά ονόματα στον χώρο της εμπορίας του αυτοκινήτου για περισσότερο από 30 χρόνια στην πόλη του Βόλου.

Το κτίριο μάλιστα της αντιπροσωπείας του, στην οδό Ιάσονος, υπήρξε πολλές φορές σημείο αναφοράς της πόλης και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι είχε εκμισθωθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών, για να στεγάσει κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης δημοτικές παρατάξεις, όπως τη Δημοκρατική Συνεργασία όταν επικεφαλής του συνδυασμού στον δήμο Βόλου ήταν ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Βούλγαρης.

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός επαγγελματίας διατηρούσε στη Σκιάθο την επιχείρηση franchise «Vicko» με δύο υποκαταστήματα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button