ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει η Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου [email protected]σε εμένα και την αδελφή μου, με τη βοήθεια της γιαγιάς μας

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Σάρον Στόουν που αποκάλυψε τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του παππού της.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στη νέα της βιογραφία «The Beauty of Living Twice», εκείνη και η αδερφή της Κέλι έπεσαν θύματα σ*ξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους.

Στο βιβλίο, η Στόουν αποκαλύπτει ότι τα δύο ανήλικα κορίτσια κακοποιήθηκαν από τον παππού τους, Clarence Lawson – με τη βοήθεια της γιαγιάς τους, την οποία επίσης κακοποιούσε ο Lawson.

Σύμφωνα με όσα συγκλονιστικά γράφει η διάσημη ηθοποιός η γιαγιά τους ήταν αυτή που κλείδωσε εκείνη μαζί με την αδελφή της σε ένα δωμάτιο με τον παππού τους, που τις κακοποιούσε σ*ξουαλικά.Ήταν ακόμη νήπια…

Στην κηδεία του Lawson (που πέθανε από καρδιακή προσβολή όταν η Στόουν ήταν 14 ετών), η ηθοποιός έφτασε στο φέρετρο για να ελέγξει ότι δεν μπορούσε πλέον να τους βλάψει. «Τον έσπρωξα, και η περίεργη ικανοποίηση που επιτέλους πέθανε με σόκαρε», γράφει. «Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε. Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button