ΕΛΛΑΔΑ

Στέφανος Χίος: Κατέθεσε Νέα στοιχεία ο Στέφανος -“Δεχόμουν απειλές. Για την επίθεση μου ευθύνεται η

Όπως σας γράφαμε απο το πρωϊ σήμερα αναμενόταν οι γιατροί να βγάλουν τον Χίο απο την καταστολή για να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Όπως και έγινε. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε στην κατάθεση του, πως είδε τον έναν δράστη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά να πλησιάζει το ΙΧ του και να πυροβολεί δύο φορές εναντίον του, στο λαιμό και στα πλευρά, ενώ άλλες δύο σφαίρες «καρφώθηκαν» στο αυτοκίνητό του.

Όπως ανέφερε, αντέδρασε άμεσα, αφού άνοιξε την πόρτα του ΙΧ καταφέροντας να χτυπήσει το όπλο, το οποίο και μπλόκαρε.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές. Στην ερώτηση για το τι μπορεί να οδήγησε κάποιον να προβεί σε δολοφονική επίθεση εναντίον του τόνισε ότι ευθύνεται η αποκαλυπτική δημοσιογραφία και τα ρεπορτάζ του.

Εξετάζεται από τις Αρχές το ενδεχόμενο το όπλο του δράστη να είχε σιγαστήρα, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας ο οποίος να επιβεβαιώνει ότι άκουσε πυροβολισμούς.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο κάλυκες με τις Αρχές να πιστεύουν ότι το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν των 9mm. Ερευνάται το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του σπιτιού του θύματος αλλά και από άλλες κάμερες της περιοχής.nassosblog.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button