ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη – Ποια η κατάσταση της υγείας της

Έντονη ανησυχία προέκυψε με την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να δείχνει κρίσιμη στο πρώτο διάστημα.

Η ίδια, σύμφωνα με το sfaknews, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και προφανώς αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Νανά Παλαιτσάκη: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της

Η Νανά Παλαιτσάκη, που εδώ και καιρό απέχει από την τηλεόραση, είχε εμβολιαστεί λίγες ώρες πριν στο Λαϊκό, ωστόσο αργότερα μέσα στη μέρα αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Όπως διαβάζουμε σήμερα, όμως, η κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη παραμένει σταθερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους έχει ξεφύγει ευτυχώς από τον κίνδυνο. Ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιας και οι γιατροί πρέπει να παρακολουθούν στενά την κατάστασή της σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια επιπλοκή.

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν προχθές (9/4), όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό τη στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button