ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστια ανατροπή με Jumbo: Σεισμός στην αγορά

Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά. Και τα παιδιά πρέπει να πάρουν δώρα και παιχνίδια τις γιορτές… Τι θα γίνει τελικά με τα παιχνιδάδικα. Οι σκέψεις για το άνοιγμα του Jumbo, του Μουστάκα και όλων των παιχνιδάδικων.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με τα παιχνιδάδικα κλειστά, ακόμη και τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Jumbo και του Μουστάκα έχουν κλείσει, δεν είναι βέβαιο ότι τα παιδιά θα πάρουν τα δώρα τους.

Όπως είναι γνωστό στην κυβέρνηση υπάρχουν διάφορες σκέψεις και δεν αποκλείεται τα μικρά παιχνιδάδικα, αλλά και τα μεγάλα όπως είναι τα Jumbo και ο Μουστάκας να ανοίξουν για τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ανοίγουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και ορισμένα καταστήματα λιανικής.

Κάπου εκεί, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα εκτιμάται πως θα ανοίξουν παιχνιδάδικα, τα βιβλιοπωλεία και τα ανθοπωλεία.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα παραπάνω καταστήματα να ανοίγουν με πολύ αυστηρά μέτρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να εφαρμοστεί το click away. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα μπορούν να παραγγέλνουν online, ή τηλεφωνικά τα παιχνίδια και τα βιβλία της επιλογής του και στη συνέχεια, με ραντεβού, να πηγαίνουν να τα παραλάβουν.

Όπως εξάλλου δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «η κυβέρνηση περιμένει τις οριστικές εισηγήσεις των ειδικών και την επόμενη εβδομάδα για να προβεί σε συνολικές ανακοινώσεις για το σχέδιό της».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button