Θρησκεία

Θαύμα: Επικαλέσθηκα την βοήθεια του Αγίου Ραφαήλ, γνωρίζοντας ότι είναι ο προστάτης των εγκύων

Πάει αρκετός καιρός που θέλω να γράψω αυτό το γράμμα για να πω την δική μου εμπειρία, με τον Άγιο Ραφαήλ. Με τον σύζυγό μου, θέλαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Το 2015 τον Ιούλιο έμεινα έγκυος και ενώ όλα ήταν καλά, στον 3ο μήνα της κύησης απέβαλα. Δεν το έβαλα κάτω, θεώρησα ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός που συμβαίνει συχνά. Μετά από 4 μήνες, τον Φεβρουάριο του 2016 έμεινα πάλι έγκυος. Η χαρά μου όπως καταλαβαίνετε ήταν απερίγραπτη.

Στην πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο μου για να δει το έμβρυο ήταν η μεγάλη μου έκπληξη. Ο γιατρός μου λέει ότι υπάρχει ένας «ψευδοσάκος» – αμνιακός σάκος χωρίς ζωή. Όπως καταλαβαίνετε για εμένα και τον σύζυγό μου ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Κατόπιν αυτού ο γιατρός μας είπε ότι θα πρέπει να κανονίσουμε άμεσα ραντεβού για να με καθαρίση. Γυρίζοντας στο σπίτι μας, εγώ έβαλα τα κλάματα και ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό που είχε συμβεί.

Μετά από λίγο προσπάθησα να ηρεμήσω και επικαλέσθηκα την βοήθεια του Αγίου Ραφαήλ, γνωρίζοντας ότι είναι ο προστάτης των εγκύων και των γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν παιδάκια και τον παρακάλεσα να μου χαρίσει ένα κοριτσάκι που τόσο πολύ ήθελα. Την επόμενη ημέρα το πρωί της 25ης Μαρτίου σηκωθήκαμε με τον σύζυγό μου και επισκεφθήκαμε την Μονή του Αγίου Ραφαήλ στον Μαραθώνα (Άνω Σούλι) όπου θέλαμε να προσκυνήσουμε τον Άγιο και από κοντά να του ζητήσουμε την βοήθειά του.

Την 26η Μαρτίου πήγαμε στον γυναικολόγο μου για να με καθαρίση και να ξεκινήσουμε πάλι μια καινούρια προσπάθεια για να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Όταν ξάπλωσα για να μου κάνει υπέρηχο και να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασής μου, για να προχωρήσει στον καθαρισμό μου, εκεί ο Άγιος Ραφαήλ έκανε το ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!! Ο γιατρός με μεγάλη του έκπληξη βλέπει ότι υπάρχει κανονικός σάκος, υπάρχει ζωή και μέσα κτυπάει μια καρδούλα! Η χαρά όλων δεν περιγράφεται, δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω αυτό που είχε συμβεί.

Η μόνη λέξη που μπορούσε να ειπωθεί ήταν ότι ο Άγιος Ραφαήλ είχε κάνει το ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!! Η εγκυμοσύνη εξελίχθηκε ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα και στις 29 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Σάββατο 12:55 μ.μ. αποκτήσαμε ένα πανέμορφο κοριτσάκι που θα το ονομάσουμε Σοφία που έτσι λένε την μητέρα μου και Ραφαηλία για να τιμήσουμε τον Άγιο Ραφαήλ που μας χάρισε αυτό το υπέροχο πλασματάκι. Είχαμε υποσχεθεί στον Άγιο Ραφαήλ, ότι όταν με το καλό γεννήσω θα πάρουμε την μπεμπούλα μας και θα τον επισκεφθούμε για να τον ευχαριστήσουμε από κοντά. Πραγματικά σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2017 επισκεφθήκαμε τον Άγιο Ραφαήλ και του ζητήσαμε να προστατεύει την κορούλα μας και να την έχει κάτω από την σκέπη του. Είναι ο Προστάτης μας Άγιος. Θα τον ευχαριστώ σε όλη μου την ζωή!!! Ευχαριστώ για όλα Άγιέ μου Ραφαήλ.

ΠΗΓΗ: www.agiosrafael.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button