ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί ρίχνουν αγκωνιά στο πρόσωπο και κλωτσούν άνδρα

Περιστατικό αστυνομικής βίας καταγράφηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη👇👮‍♀️

Αδικαιολόγητη χρήση βίας εκ μέρους αστυνομικών των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη που καταγράφηκαν σε βίντεο να επιτίθενται σε διαδηλωτές και ύστερα να αποχωρούν, χωρίς να κινούν κάποια επίσημη διαδικασία.

Περιστατικό αστυνομικής βίας καταγράφηκε σήμερα (10/2) στην κάμερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη που προκλήθηκαν ανάμεσα σε φοιτητές και δυνάμεις της αστυνομίας, στην πορεία κόντρα στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο παρακάτω βίντεο του GR Times, την ώρα που είχε ξεσπάσει ανθρωποκυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών και ενώ τα επεισόδια ήταν σε πλήρη εξέλιξη, αστυνομικός των ΜΑΤ φαίνεται να χτυπά βίαια με τον αγκώνα του έναν άνδρα στο πρόσωπο, ένας συνάδελφός του να τον κλωτσά, ενώ ένας τρίτος αστυνομικός χτυπά με το γκλοπ ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται στο ίδιο μέρος.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν έντρομοι, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αποχωρούν χωρίς να κινείται κάποια διαδικασία σύλληψης ή προσαγωγής των ατόμων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button