Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε στάση μετά από σύγκρουση – Δύο από τους τραυματίες έχουν κατάγματα
Το τροχαίο σημειώθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν δύο αστικά λεωφορεία συγκρούστηκαν και το ένα κατέληξε σε στάση όπου περίμεναν πολίτες.
Δείτε το βίντεο:
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο αστικά λεωφορεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένα αστικό λεωφορείο που κινούνταν μπροστά χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από δεύτερο λεωφορείο.
Το λεωφορείο κατέληξε στη στάση
Μετά τη σύγκρουση, το πρώτο λεωφορείο έχασε την πορεία του και προσέκρουσε σε στάση, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν πολίτες περιμένοντας το λεωφορείο.
Από το τροχαίο έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τέσσερι τραυματίες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες. Δύο από τους τραυματίες έχουν κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα, ενώ οι άλλοι δύο είναι πιο ελαφρά.
Παράλληλα, κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση των αρμόδιων δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου.
ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία στο σημείο
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, καθώς και στελέχη της Τροχαίας.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία συγκρούστηκαν τα δύο αστικά λεωφορεία.








