ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη-Ο πατέρας της Τζίνας έπεσε με το αυτοκίνητο εκεί που σκοτώθηκε η κόρη του

Δεν την θέλει την ζωή του, χωρίς το παιδί του. O πόνος και η θλίψη από τον άδικο χαμό της 20χρονης κόρης του φαίνεται να οδήγησαν τον 60χρονο να πέσει με το αυτοκίνητο στο κενό.

Δεν μπορεί να αντέξει τον θάνατο της. Αδυνατεί να πιστέψει πως το κορίτσι του δεν είναι εδώ. Άλλωστε κανείς γονιός όσα χρόνια και να περάσουν δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια τραγωδία κρύβεται πίσω από το ατύχημα στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, όπου ο 60χρονος πατέρας της πανέμορφης 20χρονης Τζίνας Βογιατζή-που σκοτώθηκε

πριν από ένα μήνα-έπεσε με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής τον απεγκλώβισε από το όχημα του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται, πως η Τζίνα είχε χάσει την ζωή της πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, στα παλαιά λατομεία Παλαιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη.

Το πτώμα του μοντέλου εντόπισε περιπατητής, κατακρεμνισμένη από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, κι ενημέρωσε την Αστυνομία.nassosblog.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button