ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ραφήνα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Ραφήνα: Κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Νηρέως 39 στις Μαρίκες, βρέθηκε σήμερα το πρωί άνδρας 44 ετών

Kρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας άνδρας ηλικίας 44 ετών, στην οδό Νηρέως στη Ραφήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άνδρα είδαν περαστικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ιRafina.gr ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ειδοποιήθηκε κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα.

Θρίλερ στη Ραφήνα
ιRafina.gr
Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας
ιRafina.gr
Ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του
ιRafina.gr
Ειδοποιήθηκε κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα
ιRafina.gr

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και τα ευρήματα προβληματίζουν τους Αστυνομικούς.

Για αυτόν το λόγο, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το εγκληματολογικό της Αστυνομίας για να διερευνήσουν την υπόθεση. Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 44χρονου.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button