ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος

Θρήνος επικρατεί στο δημοσιογραφικό κόσμο μετά την απώλεια του εκδότη και Διευθυντή του “Λαμιακού Τύπου” Δημήτρη Ρίζου, που “έφυγε” στα 66 του χρόνια, σε νοσοκομείο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Ρίζος έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που αρχικά πήγε καλά, όμως τις αμέσως επόμενες ημέρες παρουσίασε κάποιες επιπλοκές, που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο θάνατο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι νεκρή βρέθηκε γυναίκα στη Γαύδο μετά από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό!

Οι δικοί του άνθρωποι έστειλαν κείμενο στον Λαμιακό Τύπο, στο οποίο αναφέρουν
«Πένθος για την οικογένεια του ”Λαμιακού Τύπου ”. Έφυγε αναπάντεχα σήμερα από τη ζωή ο Δημήτρης Ρίζος μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο.

Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Μαζί με τον αδελφό του Σπύρο από το 1977 ίδρυσαν την εταιρεία “ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ” Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ξεκινώντας από ένα κλασσικό τυπογραφείο, κατάφεραν

να οργανώσουν και να λειτουργούν σήμερα μια ημερήσια περιφερειακή εφημερίδα με δικό της τυπογραφείο και μια πλήρως οργανωμένη εκτυπωτική μονάδα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ρίζος κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του στο χώρο των εκδόσεων έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στον έντυπο τύπο της Λαμίας και ευρύτερα της Φθιωτικής κοινωνίας.

Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων και τα τελευταία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο θάνατος του Δημήτρη αφήνει πίσω του ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό . Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό» ..athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button