ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος – Πέθανε ο Νίκος Καϊμάκης

Το θρήνο προκάλεσε στον χώρο του συνδικαλισμού ο θάνατος του Νίκου Καϊμάκη, που αποτέλεσε στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς, με το ΠΑΣΟΚ επίσης να δέχεται μεγάλη απώλεια.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο πρόεσδος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Νίκος Καϊμάκης: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για το θάνατό του

«Εμβληματικός συνδικαλιστής της Αριστεράς, από το χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού, στέλεχος του Συνασπισμού, κοινωνικός και πολιτικός μαχητής, ο Νίκος Καϊμάκης διακρίθηκε σε όλη του τη δύσκολη και σεμνή διαδρομή για τη συνέπεια, την ανιδιοτέλεια, την αφοσίωση στα ιδανικά της κοινωνικής δικαιοσύνης», σημείωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αγωνιστές σαν τον σύντροφο Νίκο δίνουν νόημα με τη ζωή και τη δράση τους στη συνέχεια των αγώνων μας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του εκλιπόντος αναφέρει: «Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς, έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη μάχη με τον καρκίνο, μια μάχη που έδωσε με το χαρακτηριστικό του πείσμα και συνέπεια για πάνω από ένα χρόνο. Θα αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε, και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα καλέσουμε τους πολυάριθμους φίλους του σε πολιτικό μνημόσυνο. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί για τις δωρεές σας στη Μέριμνα, που φροντίζει παιδιά που νοσούν βαριά.Τράπεζα Πειραιώς GR 58 0172 0530 0050 5304 5477 431».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button