ΕΛΛΑΔΑ

Τράγκας Τέλος

Γιώργος Τράγκας: Ο ραδιοφωνικός σταθμός έκανε γνωστή τη λήξη συνεργασίας του με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Γιώργος Τράγκας: Ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά 90,1 σύμφωνα με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας του με το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία και από τις δύο πλευρές να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους στα τέλη Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παραπολιτικά 90,1

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».

Ο Γιώργος Τράγκας είναι Έλληνας δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ξεκίνησε να αρθογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες. Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα «Βραδυνή», στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ επί σειρά ετών, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ.

Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χωρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία». Σε τηλεοπτικό επίπεδο παρουσίαζε στον παλιό ΣΚΑΙ (νυν Alpha) τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και «Viva» και η οποία μεταφέρθηκε στον ANT1 στον καινούργιο ΣΚΑΙ τον Ελεύθερο Σκοπευτή και άλλες εκπομπές. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του Alter Channel του Extra Channel, του Action 24 και του τότε Epsilon Tv νυν Open Beyond), ως πολιτικός σχολιαστής. Παλιότερα και για μία επταετία, είχε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Πηγή: omorfhzwh.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button