ΕΛΛΑΔΑ

Tραγωδία Για Το Γvωστό Ποδοσφαιριστή! Νεκpός ο 14χροvος Γιoς Τoυ Nικόλας! Φωτo

Tραγωδία Για Το Γvωστό Ποδοσφαιριστή! Νεκpός ο 14χροvος Γιoς Τoυ Nικόλας! Φωτo

Βαρύ πένθος για τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Με ένα πολύ συγκινητικό post ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ενημερώνει τον κόσμο για τον χαμό του 14χρονου γιου του, Νικόλα που έφυγε από την ζωή από τον καρκίνο.

Με ένα πολύ συγκινητικό post ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ενημερώνει τον κόσμο

για τον χαμό του 14χρονου γιου του, Νικόλα που έφυγε από την ζωή από τον καρκίνο.

Ο γιος του παλαίμαχου άσου, πάλεψε με την επάρατη νόσο τους τελευταίους μήνες όμως άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες ώρες.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού.

Βαρύ πένθος για τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή

Γιώργο Θεοδότου, αφού ο 14χρονος γιος του Νικόλας.

Σε ανακοίνωση η ΟΜΟΝΟΙΑ FC εκράζει τα συλλυπητήριά της.

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου, ενημέρωσε πως η κηδεία του γιου του, θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στη Λάρνακα.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας γιου Νικόλα, που απεβίωσε στις 17 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 14 ετών, θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού (μεγάλη εκκλησία) στη Λάρνακα.

Ο Νικόλας μας θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 15:00. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια και επιθυμία της είναι όπως οι παρευρισκόμενοι προσέλθουν με λευκά ρούχα.

Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνονται εισφορές στους συνδέσμους “Ηλιαχτίδα Ζωής” και “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”» έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας παράλληλα και μια φωτογραφία του μικρού Νικόλα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button