ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε σοβαρά 30χρονος που βούτηξε για τον Σταυρό-Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κωματώδη κατάσταση
Άσχημη κατάληξη είχε η απόφαση κάποιων νεαρών στην Αμάρυνθο να τιμήσουν τα Θεοφάνια, ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα, ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν.

Ένας εκ των τριών νεαρών, πέφτοντας στη θάλασσα, παραπάτησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η απόφαση που πήρε μια ομάδα πολιτών στην Αμάρυνθο της Εύβοιας να γιορτάσει τα Θεοφάνεια με βουτιά στο νερό για τον Σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ομάδα πολιτών βρέθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην παραλία της Αμαρύνθου με σκοπό να γιορτάσει τα Θεοφάνεια.

Ένας από τους κολυμβητές που βούτηξαν στην θάλασσα τραυματίστηκε σοβαρά στο αυχένα καθώς έπεσε επάνω σε βράχο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στην περιοχή έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου καθώς ο 30χρονος άνδρας δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε τα χέρια του, ούτε τα πόδια του.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να μιλούν για σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έρευνα διενεργεί το λιμεναρχείο της Ερέτριας.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button