ΕΛΛΑΔΑ

«Βαρύ» πένθος: Έφυγε απο τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός

«Βαρύ» πένθος: Έφυγε απο τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός

«Βαρύ» είναι το πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας, αφού πέθανε ο «θρυλικός» ηθοποιός Σπύρος Μισθός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο «Καλημέρα Ζωή» και άφησε το δικό του στίγμα.

Την είδηση έφερε στο φως ο συνάδελφος και καλός του φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας, με έναν έτερο ιστορικό ηθοποιό να φεύγει από τη ζωή.

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο , ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλο ταξίδι Σπυράκο μας» συμπλήρωσε.

Ο… Αστυνόμος Βεργίτσης που έγραψε ιστορία

Πολλοί τον θυμούνται, φυσικά, από τον ανεπανάληπτο ρόλο του στην καθημερινή σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου, εκεί όπου έπαιζε στο ρόλο του Αστυνόμου Βεργίτση.

Ο Βεργίτσης ήταν ο αντίζηλος του Στάθη Θεοχάρη, στον οποίο έπαιζε με «μυθικό» τρόπο ο Γιώργος Βασιλείου, που σαν «χτύπημα» της μοίρας είχε επίσης πεθάνει από καρκίνο. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες τσακώνονταν συνέχεια για την καρδιά της Μαριάννας, συζύγου του Θεοχάρη, η οποία όμως είχε νωρίτερα μια κόρη με τον Βεργίτση. Παράλληλα, ο Θεοχάρης τον θεωρούσε ύποπτο, καθώς ήθελε να υπηρετήσει στην Αστυνομία παρά το γεγονός, ότι ήταν ευκατάστατος και… δεν είχε ιδιαίτερο λόγο να δουλεύει.

Πάντα, όμως, οι δυο τους κατάφερναν να συνεργάζονται καλά και, με τα χρόνια, ανέπτυξαν μια ιδιότυπη φιλία, που εκφράστηκε, όταν ο Θεοχάρης πέθανε, σε μια από τις πιο σπαρακτικές σκηνές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button