ΕΛΛΑΔΑ

Β[email protected]σμός 11χρονης: “Με β[email protected]ζε ενώ ο πατέρας μου κοιμόταν”- Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας

Σοκάρει η κατάθεση της τότε 11χρονης ιστιοπλόου: «Με β[email protected]ζε δίπλα στον πατέρα μου»

Η 21χρονη πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας σοκάρει με την κατάθεσή της στον εισαγγελέα, για όσα ισχυρίζεται ότι πέρασε για περίπου τρία χρόνια, στα χέρια του προπονητή της.

Σε μία πολυσέλιδη κατάθεσή της ενώπιον του εισαγγελέα, Νίκου Στεφανάτου, η τότε 11χρονη αθλήτρια φέρεται να είχε πέσει επανειλημμένα θύμα [email protected]σμού από τον προπονητή της, ακόμη και όταν ο πατέρας της κοιμόταν μέσα στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikastikoreportaz.gr, όλα ξεκίνησαν με λεκτική παρενόχληση από τον πλέον κρατούμενο προπονητή, ο οποίος χρησιμοποιούσε εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις».

Έναν χρόνο αργότερα σε αποστολή στο Γαλαξίδι, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιο της την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την β[email protected]σε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την β[email protected]σε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για το δικό της β[email protected]σμό, ο φερόμενος θύτης έστειλε μήνυμα στο φερόμενο θύμα, για να την πείσει ότι όσα συνέβησαν μεταξύ τους ήταν νόμιμα.

[newsit]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button