ΕΛΛΑΔΑ

Βιβλική καταστροφή στο χωριό της Κεφαλονιάς – Πέτρες και λάσπη “έθαψαν” το χωριό (video)

Ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κεφαλονιάς, η Άσσος, θάφτηκε κάτω από τόνους λάσπης και από πέτρες μετά την επέλαση της κακοκαιρίας “Ιανός” στο νησί. Οι εικόνες συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με το βίντεο του Open, το γραφικό λιμανάκι ουσιαστικά δεν υπάρχει πια, τα σκάφη που υπήρχαν καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω από πέτρες, λάσπη και φερτά υλικά.

Οι κάτοικοι τις περιοχής παραμένουν στο έλεος του Θεού. Χωρίς ρεύμα και νερό για τρίτη διαδοχική μέρα, οι ηλικιωμένοι δε μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει μηχανήματα έργου στο γραφικό χωριό για να απομακρύνουν τους εκατοντάδες τόνους των βράχων.

Επίσης, σοκαριστικές είναι οι περιγραφές των κατοίκων με μία εξ αυτών να συγκλονίζει. “Περιμένουμε να έρθουν να μας ξεθάψουν” είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στη θεομηνία τόνισε ότι “από τις 2:00 τα ξημερώματα που άρχισε να βρέχει, σταμάτησε στις 7:00 το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ακούγαμε το βουητό από τους βράχους που διέτρεχαν το χωριό και ήταν συγκλονιστικό…”.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button