ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νεκρός 72χρονος ψαροντουφεκάς

Νεκρός εντοπίστηκε στην ακτή Μελανή του Νοτίου Πηλίου 72χρονος, που είχε πάει να κάνει ψαροντούφεκο.

Ο εντοπισμός του 72χρονου έγινε σήμερα νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια ερευνών τόσο από το Λιμενικό, όσο και από αστυνομικούς, αφού οι δικοί του ανησύχησαν από το γεγονός ότι δεν είχε επιστρέψει και δεν έδινε σημεία ζωής και έτσι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο και τα ρούχα του 72χρονου στη Μελανή και λίγο αργότερα εντοπίσθηκε και ο ίδιος, αλλά νεκρός, σε βράχια στη νότια ακτή της Μελανής.

Προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 72χρονου, που εν ζωή ήταν κάτοικος Αγριάς Βόλου, θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

Νεκρή η δημοσιογράφος Κατερίνα Φιλοπούλου

Σε ηλικία 49 ετών τα ξημερώματα της 11 Σεπτεμβρίου 2021, η δημοσιογράφος Κατερίνα Φιλοπούλου “έφυγε” από τη ζωή , δίνοντας σκληρή μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Κατερίνα υπήρξε εξαιρετική δημοσιογράφος του τοπικού τύπου που τίμησε με την παρουσία της τον χώρο καθώς πάντα με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο αναδείκνυε σημαντικά θέματα στη Μαγνησία.

Είχε μία μεγάλη καρδιά για όλους, αγκαλιάζοντας από τους μεγαλύτερους έως και τους νεότερους εκπροσώπους του τύπου. Ούτε στιγμή σε αυτή την δύσκολη μάχη δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε με όλη της την δύναμη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button