ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή – Θερμό καλωσόρισμα Τσίπρα προς Γεωργιάδη: «Ήρθε ο νονός, πάντα άξιος» (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιούσε παρέμβαση στη Βουλή την ώρα που ο υπουργός Επενδύσεων εισήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας

Με ένα ιδιαίτερο… καλωσόρισμα «υποδέχτηκε» ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίο εισήλθε στην αίθουσα της ολομέλειας κατά την διάρκεια που αγόρευε από το βήμα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με αφορμή την πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει με την «ειδική άδεια» που έλαβε ο υπουργός Επενδύσεων, εν μέσω lockdown, προκειμένου να γίνει νονός, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε κατά την είσοδό του αστειευόμενος «ήρθε ο νονός, πάντα άξιος», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιούσε παρέμβαση στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου, «Κύρωση Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ” και συναφείς διατάξεις».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, «Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρο χαμηλού επιπέδου. Θα δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Θα αποδείξετε ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα. Θα αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα. Θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, διότι είσαστε από άλλη γκάμα, έχετε κατι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button