Βρήκε μια Παρατημένη βαλiτσα στην Aκρη του δρόμου!! Ξέσπασε σε Kλάματα Μόλις την Avοιξε και είδε τι Eiχε μέσα

Βρήκε μια Παρατημένη βαλiτσα στην Aκρη του δρόμου!! Ξέσπασε σε Kλάματα Μόλις την Avοιξε και είδε τι Eiχε μέσα

AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- Δείτε φωτο & Videο…

Το ένστικτό της της είπε να ανοίξει βαλiτσα .

Όταν την άνοιξε, την περίμενε μια τεράστια, αλλά και συγκινητική έκπληξη.

Καθώς πήγαινε στην δουλειά μια νοσοκόμα από το Essex της Αγγλίας, παρατήρησε μια βαλiτσα στον δρόμο.

Αυτός που άφησε την βαλίτσα μάλλον ήθελε να επιβιώσουν, αν ήταν δυνατόν, γιατί είχε ανοίξει τρύπες ώστε να μπορούν να πάρουν ανάσα.

Στην βαλίτσα υπήρχαν 15 γατάκια, όλα περίπου 3-5 εβδομάδων.

Η βαλίτσα βρέθηκε κοντά σε ένα καταφύγιο ζώων, το Cats Protection, Hornchurch & District. Εκεί ακριβώς τα μετέφερε αμέσως μόλις τα ανακάλυψε.

Η Alison Gamble, υπάλληλος στο καταφύγιο, πήρε τα γατάκια: «Παρ’όλο που ήταν όλα ζωντανά και σε σχετικά καλή κατάσταση, ήταν πολύ νεαρά για να βρίσκονται μακριά από τις μαμάδες τους». Πιστεύει ότι η βαλίτσα είχε γατάκια από τρεις διαφορετικές γάτες.

Τα γατάκια δεν είχαν απογαλακτιστεί ακόμα κι έτσι έπρεπε να τα ταΐσουν ξεχωριστά, ώστε να μην έχουν διατροφικές ελλείψεις ή αναπτύξουν προβλήματα προσκόλλησης.

«Είτε οι γάτες κάποιου γεννούσαν ανεξέλεγκτα, είτε κάποιος προσπαθούσε να τις εκθρέψει με σκοπό το κέρδος – δεν γνωρίζουμε όλη την ιστορία», είπε η Alison Gambles.

Ευτυχώς, το κέντρο κατάφερε να τις περιποιηθεί τόσο καλά που σίγουρα θα δοθούν όλες για υιοθεσία. Προς το παρόν είναι πολύ μικρές και εύθραυστες για να φύγουν χωρίς την απαραίτητη φροντίδα.

«Οι έξι από αυτές είχαν μόλυνση στα μάτια και παρ’όλο που οι άλλες φαίνονται εντάξει προς το παρόν, θα τις παρακολουθούμε στενά.»

Η Alison έκλεισε με τα εξής απλά λόγια: «Οι ανησυχίες μας πλέον είναι για τις μητέρες τους, οι οποίες πιθανόν να έχουν μείνει έγκυες ξανά. Παρακαλούμε όλους τους ιδιοκτήτες γατών με αρσενικές ή θηλυκές γάτες και γατάκια να τους κάνουν στείρωση.»

Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

Οι γάτες είναι πολύ γλυκά ζώα, αλλά ο υπερπληθυσμός τους δεν κάνει καλό, γιατί τα καταφύγια γεμίζουν και δεν δίνονται όλες οι γάτες για υιοθεσία. Αν έχετε κι εσείς κατοικίδια που ζουν έξω από το σπίτι, φροντίστε να τα στειρώσετε… Credit: hefty.co

ΠΗΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button